Rólam

Üdvözöllek / Üdvözlöm/ a masszázsvarász kapujában,


2011 -ben kezdtem ismerkedni a a masszázzsal, hobbiként indult egy svédmasszázs tanfolyammal. Majd pár év kihagyás után újra megszólított, akkor már tudatosan kezdtem fejleszteni tudásomat. Minidig emberekkel foglalkoztam, emberek között dolgoztam. Érdekelt az anatómia, izmok, mi hogyan működik, hogyan segítheti mindennapjainkat a masszázs, mint fizikai , mint lélek szinten.
Az évek során többfajta technikával, fajtával (keleti, nyugati) megismerkedtem, olyan is ami ruhában történik, ami eszközökkel, de számomra a kedvenc, amit legtöbbet alkalmazok az a svéd-frissítő, lazító masszázs, ha érzem , hogy szükseges, akkor erősebb sportmasszázszsal kombinálom. Kialakítottam az eddig tanultakból, egy saját technikát, hisz egy tanfolyamon megtanítják a fogásokat, de egy masszázs a masszőrtől lesz különleges, egyedi. Pl. önmagában a kínai masszázst ami ruhában történik nem végzem, fontos, hogy érezzem a kezemmel az izmokat , letapadásokat, csomókat, de , ha szükséges alkalmazom az ott tanultakat is. Komplex masszázst nyújtok, személyre szabva, holisztikus szemlélettel. 

Van aki fájó háttal érkezik, mosollyal az arcán távozik :)

 Viszont, ha valaki olyan szerencsés, hogy nem fáj semmije, akkor is nagyszerű tud lenni egy pihentetőbb , relax masszázs. Mikor történt meg utoljára, hogy egy, másfél órában csak magaddal foglalkoztál? Amikor semmi sem fontos, kizárod a külvilágot, elnyúlsz a kényelmes masszázságyon........
Akár csendben , halk zene mellett , vagy beszélgetve, a lényeg, hogy sokkal jobban érezd magad utána. 

Tanulmányaim : 2011 - Frissítő masszázs (svédmasszázs)

                           2015  - Sport massszázs

                           2016 - Frissítő talpmasszázs, Kínai majd Indiai masszázs tanfolyam, (az Indiai masszázst használom alapnak a relaxaló masszázshoz) Kinesio tapasz alapképzés, Köpöly-moxa- gyertya használatának a megismerése

                           2017 - Bambusz rúdmasszázs

                           2018 -  Cellulit masszázs tanfolyam

                           2019 - Triggerpont terápia és fascia lazító technikák

                           2019 - 2020 - Dr.Ulrich Franz hatodik érzék képeségfejlesztő tanfolyama


Az egészség feltétele az, hogy életünk minden vonatkozásában teremtsük meg a helyes egyensúlyt, táplálkozzunk helyesen, szánjunk időt a mozgásra, pozitívan gondolkozzunk, szeressük egymást és.... járjunk el masszázsra:))

Mindenki megérdemli azt az egy - két óra kikapcsolódást, amit csak önmagára szán.

Testünk- lelkünk megpihen és újult erővel indul tovább.

Várom bejelentkezésed a nyugalom kis szigetére :) , otthonos kis masszázsszalonomba , ahol nincs futószalag érzés, maximális a diszkréció. IDŐPONTFOGLALÁS SZÜKSÉGES ELŐRE .

Télen kellemesen meleg (infrapanel, fűtött masszázs ágy), nyáron nincs tikkasztó meleg, klíma van, de éppen csak annyira használom, hogy masszázs közben megfelelő legyen a hőmérséklet.

Az általad választott masszázs időtartamban , megbeszéljük, hogy mely testrészek legyenek átmasszírozva, de természetesen ez függ az állapottól is, hogy mennyire van az izom letapadva, mennyi izomcsomó van stb.

Ettől is függ a masszázs ereje , ideje, ezért van, hogy egy egy testrészt tovább kell masszírozni.

Pl. : van akinek 60 perc csak hát, vagy 45 perc hát +15 perc talp, vagy másnál teljes test hátul+elől combok is belefér 60 percbe. Természetesen hosszabb időtartamban kényelmesen van idő, alaposabb kezelésre.

Lazítás, pihenés, alakformálás, fájdalom enyhítése Nálam:)

Összes növényi masszázsolaj , krém, sheavaj, amit használok, paraben, paraffin, mesterséges színezék és tartósítószer MENTES. Állatokon nem tesztelték. 


Várlak sok szeretettel!

Anita