Masszázsok

A masszázs ma már nem luxus, hanem LÉTelem :)💫

Pozitívan stimulálja az idegrendszert, így segít hozzá az oldott, nyugodt JELENléthez. A masszázs speciális fogásai által az agy endorfint termel, ami gyógyszer használata nélkül enyhíti a fájdalmat. 

Élénkíti a nyirokkeringést, ami lehetővé teszi, hogy az immunrendszer jobban működjön. A szervezet elkezdi a méregtelenítést. Csontok, izületek, izmok és a bőr szövetei könnyebben regenerálódnak. A bőr reflexzónáin keresztül a belső szervek is stimulálva vannak. Az európai svéd, sport masszázsfogásokat triggerpontterápiával , köpölyözéssel, masszázspisztollyal teszem teljessé. Januártól DoTerra esszenciális olajjal történő AromaTouch masszázsra is lesz lehetőség. 
A masszázsterápia segít mindennemű fájdalom enyhítésére, hát, váll, derék, nyak, fejfájás enyhítésére.
Jótékony Fizikai  hatása mellett, megnyugtat, ellazít. Új emberré varázsol :)


Cellulit masszázs a cellulit (narancsbőr ) kialakulását a bőr alatti rostos kötőszövet ellazulása jellemzi. Esztétikai szempontokon kívül  jelentősen romlik a vér és a nyirokkeringés. Ezt masszázzsal lehet ellensúlyozni, célzott hatóanyagú krémekkel, olajokkal, masszázstechnikával, testtekercseléssel. Emellett fontos a mozgás, helyes táplálkozás is. Kúra szerűen ajánlott, legalább 5 alkalom. Célzott hatóanyagú krémet, majd olajat használok. Második, harmadik alkalomnál már a köpöly is alkalmazható. A masszázs végén  zsírégető gélt dörzsölök a bőrbe majd jön a fóliázás. Így a leghatékonyabb . Ez kb. 60-75 perc 40 000,- /5 alkalom/

Frissítő Talpmasszázs  a talpon lévő idegvégződések ingerlésével (masszírozásával) jótékony hatást vált ki a belső szervekre és az idegrendszerre. Könnyed, friss érzés lesz a talpnak. (nem talpreflexológia)

Triggerpont terápia és fascia lazítás triggerpont az izomhasban , az izom-ín átmenetben és az izmot körülvevő fasciában (csonthártya)  található. Jól tapintható rendkívül érzékeny csomócska, melyben összegyűlik az adott izom feszültsége. Az adott terület megfelelő előkészítése, a myofascia (izompólya) fellazítása után , megfelelő technikával nyomást gyakorolunk a pontra, az izom reflexszerűen ellazul és a csomó, izom feszülése is oldódik. Több triggerpont található a testünkben  , de nem mindegyik fájdalmas. Van az aktív ami nyomás nélkül is kisugárzó fájdalmat okoz, a nyugvó csak nyomásra okoz kisugárzó fájdalmat. 


Hi5 Sportszer professzionalis Masszázspisztollyal

még hatékonyabb lehet a masszázs.  Ezt 4 fokozat és 6 cserélhető fej biztosítja . Illetve a bambuszrudak  is erőteljesebbé tehetik a kezelést, főleg a vádlin és combon.

Célzott terápia is kérhető. Egy adott fájdalmas terület kezelése pl. váll, derék, csípő, lapocka. A masszázs idő nagy részében azon a területen van a fókusz.


Szilikon csúsztató köpöly használata során vákuum keletkezik a köpölyben, ez szívó hatásával vérbőséget okoz az adott területen. Ennek hatására lazulnak az izmok, és javul a terület vérellátása. Pozitív ingerek javítják azok vérkeringését, anyagcseréjét.  Beindul az ÖNgyógyítás.

Az olajos stresszoldó relaxaciós masszázs  egy lassú, lágyabb masszázs fajta. Kérhető illatmentes kókuszolajjal, vagy különböző illatú masszázsolajjal.  Januártól DoTerra terápiás esszenciális illóolajokkal.
Merülj el a varázslatban.

Nem az izmok erőteljes kidolgozása a cél, hanem lazító, nyugtató hatása van. Kitűnő stressz és feszültségoldó. Élénkíti a nyirokkeringést ezáltal beindul a méreganyagok kiürülése. 

Az általam nyújtott masszázs, segítő tevékenység nem helyettesíti az orvosi konzultációt, egeszségügyi ellenőrzést.
Kérlek olvasd el a masszázs ellenjavallatokat.
Köszönöm! 

Masszázs menete:

Masszázs előtt átbeszéljük milyet szeretnél, egészségi állapot , munkakör ,ezt azért fontos , hogy mi lehet a kényes terület, mindenkit személyre szabottan kezelek , igényeket szem előtt tartva. Azt vallom, nem csak akkor hatásos egy masszázs , ha fájdalmas, ahol érzem a csomókat, letapadásokat ott tovább időzöm, viszont ezek kimasszírozása  fájdalommal is járhat, főleg az első egy- két alkalommal.

30 perces masszázsba  részmasszázs fér bele , pl. hát vagy végtagok, vagy csak egy talpmasszázs. Ezt inkább egy s.o.s. kezelésnek javaslom. A 60-90 perces  már egy teljes testmasszázs.(hát, combok, vádli, talp,karok).  Lehet kombinálni is az erőteljesebb masszázst egy relaxaló masszázzsal. Pl: 60 perc svéd + 30 perc relax.  Ami szintén jól kombinálható, kényes területeken cellulit masszázs, utána hátmasszázs. 

 Aki eljön masszázsra próbáljon időt szánni rá, nem rohanni :) Mert csak úgy működik az igazi testi - lelki feltöltődés.
Mindenkinek a teste más, mást igényel, szoktátok kérdezni, milyen gyakran  szükséges a masszázs.? Van aki úgy érzi hetente, kéthetente, havonta. 🧘‍♀️🧘‍♂️a RENDSZERESSÉGEN van a hangsúly🙏

Krémek, olajok, sheavaj amiket használok növényi alapanyagúak, mesterséges anyagtól mentesek! 

Tusolási lehetőség van.

Hívj bizalommal!

Anita