Anita masszázs

Budapest XI. kerület

Szerémi sor 7

+36 30 273 3322 (viber, whatsapp is)

https://www.facebook.com/anitamasszazsa/

anitamasszazs11@gmail.com

https://www.instagram.com/anitamasszazs11/


A fentiek valamelyikén tudsz érdeklődni, időpontot, foglalni, ajánlom inkább az írásos megkeresést, mivel, ha dolgozom, nem tudom felvenni a telefont. 

XI. kerület, központi hely. Parkolás a ház előtt megoldható, általában mindig van hely, fizetős 265,-/h. Pár perc sétára találni ingyenes parkolót is, illetve az Allee bevásárlóközpont parkolójában  is hagyható az autó,ami szintén pár percre van. A ház előtt 18 órától és hétvégén ingyenes. Tömegközlekedéssel metró: 4, villamosok:1,4,17,41,47,56. A busz közlekedés is bőséges. Autósoknak: az utca egyirányú , rákanyarodnia az Október 23. utcáról lehet, vagy a Baranyai utcáról is meglehet közelíteni. A helyszín a Szerémi sor és Baranyai sarok. 

Kedves Vendégeim, érdeklődők, kérek szépen mindenkit, hogy jelentkezzen be ELŐRE napokkal. Aznapra 99%, hogy nem lesz szabad kapacitásom, esetleg délelőtt, kora délutánra lehet, vagy lemondás esetén.  Hétköznap általában 10 és 19 óra között , a kezdő oldalon feltüntetem a szabad időpontokat.  Szombaton alkalmanként dolgozom, azt  szintén a kezdő oldalon jelzem, vagy érdemes érdeklődni. 

Érdeklődés, bejelentkezés lehet e-mailen , sms ben ,viberen, whatsappon, messengeren. Így gyorsabb , mivel nem tudom mindig kezelni a telefont, ha masszírozok, vagy ügyeket intézek.

Lemondás :Mindenkinek közbe jöhet valami, megértem semmi gond, csak szóljon IDŐBEN!! 

 Sajnos vannak akik nem tisztelik meg a rájuk fordított időmet, munkámat,  kénytelen vagyok egy kis szigorítást bevezetni , ha valaki az érkezés előtt egy - két  órával mondja le, esetleg meg sem jelenik,   akkor tudok következő időpontot biztosítani, ha a lemondott alkalom 50% megtéríti. 

 :(  Tehát, azokra érvényes akik netán az utolsó pillanatban mondják le, vagy meg sem érkeznek. 

Egy kis tipp: hirtelen közbe jön valami, nem tudsz jönni masszázsra, add át valakinek az időpontot, a közeledben biztos lesz minimum egy ember akinek kapóra jön :)

    https://mtouch.facebook.com/story.php?story_fbid=740734919613631&id=100010313888960

Köszönöm a megértést!

FONTOS! Csak az alapvető etikett betartásával, kulturált megkeresésekre van módom válaszolni! Semmilyen erotikus szolgáltatás nem nyújtok!!! Aki ezzel zaklat, rögtön tiltom!!!