Erőteljesebb gyúrás sportmasszázs : 60 perc ....... 6500,-

Részmasszázs (tűzoltás - s.o.s kezelés beállt lapocka,  hátfájás) :    30 perc..... 4000,-

Csak hátmasszázs  60 perc ...... 6000,-

Svéd, frissítő, relax masszázsok :

60 perc ......... 6 000,-          

90 perc ......... 8 000,-          

120 perc ........10 000,-   

150 perc   .......14 000,- (ez a leghosszabb, legalaposabb masszázs, teljes test,hát, nyak, combok,vádli karok,talp, kéz-tenyér, esetleg még arcmasszázs is lehet. Itt azért közel 3 órás itt tartózkodással kell számolni, erre nem lehet csak úgy "beesni" . Kérném időben jelezni. )

Cellulit masszázs, (test tekercselés) vagy kombinált masszázs: 

60 perc ...... 7 000,- (hátmasszázs + tekercselés)

90 perc .... 9 000,-

Vádli,comb (elöl,hátul) egy koffeines alakformáló krémmel , vagy olajjal történő átmasszírozása (cellulit masszázs), majd fóliázás, utána hátmasszázs, vagy talpmasszázs, körülbelül ez a menete. Hölgyeknek ajánlott.

DIÁK KEDVEZMÉNY  -10 %  a feltüntetett árakból, naponta 9 és 15 óra között érvényes (kivétel a 30 perces masszázs)

Aki rendszeresé szeretné tenni az életében a masszázst, annak ajánlom figyelmébe a bérlet lehetőséget

5 x  60 perces ......26 000,-

5 x  90 perces ...... 35 000,-

 10 x  60 perces ....... 49 000,-

 

Az 5 alkalmas bérlet három hónapig, a 10 alkalmas pedig hat hónapig érvényes. Névre szóló, de családon belül is felhasználható.                                                                    

Az ajándékutalványok tetszőleges összeggel vásárolhatók, egy alkalomra, vagy akár bérletre is. Névnapra, születésnapra, anyák napra vagy "csakúgy" meglepnél valakit. Postázni is tudom.A kiállítás dátumától számított két hónapon belül kell elkezdeni az utalvány felhasználását, ha több alkalomra szól. Az egy alkalmas felhasználhatósága 3 hónap.  

Az árak forintban értendők. Készpénz fizetési lehetőség, illetve banki utalásra van még mód. Az árváltozás jogát fenntartom, érvényesek 2019 Március 5.től.

 Tusolási lehetőség van, az árak tartalmazzák.


Az egészség feltétele az, hogy életünk minden vonatkozásában teremtsük meg a helyes egyensúlyt, táplálkozzunk helyesen, szánjunk időt a mozgásra, pozitívan gondolkozzunk, szeressük egymást és....  járjunk el masszázsra:)) 

Mindenki megérdemli azt az egy - két óra kikapcsolódást,  amit csak önmagára szán.

 Testünk- lelkünk megpihen és újult erővel  indul tovább.

Várom bejelentkezésed a nyugalom kis szigetére :) , otthonos kis masszázsszalonomba , ahol nincs futószalag érzés, maximális a diszkréció.  IDŐPONTFOGLALÁS SZÜKSÉGES ELŐRE .

Télen kellemesen meleg (infrapanel, fűtött masszázs ágy), nyáron nincs tikkasztó meleg, klíma van, de éppen csak annyira használom, hogy  masszázs közben megfelelő legyen a hőmérséklet.

Az általad választott masszázs időtartamban , megbeszéljük, hogy mely testrészek legyenek átmasszírozva, de természetesen ez függ az állapottól is, hogy mennyire van az izom letapadva, mennyi izomcsomó van stb. 

Ettől is függ a masszázs ereje , ideje, ezért van, hogy egy egy testrészt tovább kell masszírozni. 

Pl. : van akinek 60 perc csak hát, vagy 45 perc hát +15 perc talp, vagy  másnál teljes test hátul+elől combok is belefér 60 percbe. Természetesen hosszabb  időtartamban kényelmesen van idő, alaposabb kezelésre. 

Lazítás, pihenés, alakformálás, fájdalom enyhítése Nálam:) 

Várlak sok szeretettel! 

Anita